Du er her:

Fastelavn lørdag den 25. februar 2017

Lørdag den 25. februar 2017 til børnegudstjeneste og den efterfølgende tøndeslagning havde godt 50 børn og voksne fundet vej til Svallerup kirke.

Børnegudstjeneste i kirken
Pynt i kirken
KFUK spejderne synger i kirken
Tøndeslagning for de små
Den sidste pind mangler
Tøndeslagning for de store
Forklædt præst
Kattekonger og kattedronninger
Uden mad og drikke duer ..............

Indsættelse af Tina Salling søndag den 18. dec. 2016

Provsten og de 5 præster på vej ind i Svallerup kirke
Provstens indsættelsestale til Tina Salling
Provsten og de 5 præster på vej ud af Svallerup kirke
Curt Hartvig-Clausen og Tove Styhm på vej ud af kirken

Høstgudstjeneste søndag den 25. september 2016

Velkomst til høstgudstjenesten
Halmballe og frugter i våbenhuset
Blomster på alteret
Kornopsats foran knæfald og blomster omkring døbefont
Pyntning omkring prædikestol
Udsmykning foran prædikestol
Blomster i gavlen på stolerækkerne

Stemningsbilleder fra januar 2010

Vinteren 2009-2010 bragte en del sne også til vores del af landet.

Kirken set fra nordvest januar 2010
Kirken set fra nord januar 2010
Kirken set fra sydøst januar 2010
Kirken set fra nordvest januar 2010

Sommerudflugt 2009

Lørdag den 20. juni havde vor sognepræst og menighedsråd arrangeret sommerudflugt til Jægerspris slot.

Turen foregik med bus med afgang fra P-pladsen ved kirken kl. 12. Efter ankomst til Jægerspris slot drak vi kaffe i cafeen ved slottet.

Derefter fik vi en interessant guidet tur rundt på slottet af den lokale Michael Harder, som har et meget stort kendskab til Jægerspris slot. Der var desuden tid til en lille gåtur i den smukke park.

På hjemvejen besigtigede vi Aagerup kirke ved Holbæk. Her gav vor egen sognepræst Grete Munkholm Pedersen en spændende orientering om kirken og de meget smukke kalkmalerier.

Vi nåede hjem kort før kl. 18 efter en rigtig god eftermiddag. Der var godt 40, som deltog i denne hyggelige sommerudflugt, der var begunstiget af et dejligt sommervejr.

Ankomst til Jægerspris Slot
Eftermiddagskaffe i cafeen ved slottet
Rundvisningen starter med en orientering af vor guide Michael Harder
Grete fortæller om kalkmalerierne i Aagerup Kirke