Nyttige Links

På denne side kan du finde nogle links, som kan være nyttige ved forskellige lejligheder. Gå i øvrigt selv på opdagelse på de anførte hjemmesider.

På dette link kommer du direkte ind på folkekirkens hjemmeside Folkekirken.dk

På bibelselskabets hjemmeside kan du bl.a. læse Bibelen online og finde samtlige prædikentekster for indeværende år Bibelselskabet.dk

På Den Danske Salmebog online kan du finde samtlige salmer i den nye salmebog. Du kan desuden høre melodier til de søgte salmer Den Danske Salmebog

På vedlagte link kan forældre og bedsteforældre finde en hjemmeside, som kan interessere børn eller børnebørn Barnetro.dk

På Kalundborg Provsti´s hjemmeside kan du finde mange nyttige oplysninger, som du måske vil finde interessante.
Provstiudvalget dækker alle sogne i Kalundborg Kommune.
Svallerup menighedsråds formand er et af de 5 menige medlemmer i provstiudvalget.
For at komme på denne hjemmeside skal du blot trykke på Kalundborg Provsti

På Roskilde Stifts hjemmeside er der mulighed for at læse om de forskellige aktiviteter der foregår i Stiftets regi. Du skal blot klikke på Roskilde Stift.

Folkekirkens IT-kontor har en hjemmeside sogn.dk, hvor du kan læse om samtlige sogne i Danmark. Du kan bl.a. finde en hel del statistiske oplysninger. Hvis du klikker på Svallerup sogn kommer du direkte ind til de oplysninger, som denne hjemmeside fremlægger om Svallerup sogn.