11/7-19 Koncert med Tine Karlshøj-Andersen kl. 19.30

De lyse danske sommernætter er noget ganske særligt. De er fulde af glæde, latter, mystik, eftertænksomhed, poesi og kærlighed. I fortællekoncerten: ”kærlighed og lyse nætter” inviteres publikum med ind i sommernattens magiske univers.

Tine Karlshøj-Andersen, fløjte og Andreas Flensted Jensen, klaver fylder kirkerummet med stemningsfuld musik. Koncerten blander flere elementer som tilsammen giver en helstøbt oplevelse. Smukke klassiske værker for tværfløjte og klaver, som beskriver sommernatten, forelskelsen, desperationen og glæden. Nogle af dejligste danske fællessange om sommer, kærlighed og levet liv. Dette bindes sammen af fortællinger om musikken, historierne bag, og lidt om hvad der står imellem nodelinierne, krydret med enkelte digte der understreger stemningerne. Det gør koncerten til en stemningsfuld oplevelse med plads til at opleve musik på en helt ny måde, eller måske for første gang.

Fortællekoncerten fokuserer på at gøre musikken nærværende og vedkommende, hvad enten man hører den tit, eller for første gang. Her er den hyggelige stemning i højsædet og det må bestemt godt være sjov at høre klassisk musik.

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på det jyske musikkonservatorium. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige. Tine har en omfattende koncertvirksomhed der tager udgangspunkt i  formidlende koncerter.

Med sig på klaver har hun Andreas Flensted-Jensen. De to har dannet duo sammen siden 2011. Andreas er uddannet på musikvidenskabeligt institut, Københavns universitet. Han er en alsidig musiker som blandt andet også skriver og instruerer musicals. Andreas er en dygtig og aktiv pianist og eftertragtet akkompagnatør.

Så har du lyst at høre hvorfor geden danser i ”dance de la chevre”, om det ender godt for Carmen og om tågen virkelig letter….?

Så kom til koncert i Svallerup kirke - Torsdag d. 11. juli 19.30.

19/11-19 Foredrag med Carsten Egø "Sprogøpigerne" kl. 14.00

Tirsdag d. 19 november 2019 kl. 14.00 indbydes til foredraget ”Sprogøpigerne” i Svallerup Sognehus.