Du er her:

Koncert med Bel Canto Koret

Onsdag den 25. april

En usædvanlig og dejlig oplevelse venter, når Ben Canto Koret på omkring 25 glade sangere kommer til Svallerup.

Kom og vær med.

Kristendom i den lyse middelalder

Onsdag den 16. maj

Svallerup Sognehus kl. 19.00

Middelalderen var langt bedre end sit ry. Den kristne religion bidrog til et rigt og åbent kulturliv, men hvad tænkte og troede præster og bønder egentlig?

Det vil professor Brian McGuire fortælle om i et spændende foredrag.

Syng med

Tirsdag den 12. juni

Svallerup Sognehus

Menighedsrådet inviterer til en glad sangaften.